Contact

Baderie Piels
Vinkenveld 6A
5249 JP Rosmalen
Tel: 073-6413326

Contact opnemen

Openingstijden
Maandag 10.00-18.00 uur
Dinsdag 10.00-18.00 uur
Woensdag 10.00-18.00 uur
Donderdag 10.00-20.00 uur
Vrijdag 10.00-18.00 uur
Zaterdag 10.00-16.00 uur
Zondag Gesloten

Onbezorgd uitkijken naar uw nieuwe badkamer

Zoals u wellicht weet, is er een tekort aan vakmensen. Daardoor bent u in veel gevallen afhankelijk van hun beschikbaarheid en kan het voorkomen dat u lang moet wachten op uw nieuwe badkamer. Als u kiest voor een badkamer van Baderie Piels, heeft u de zekerheid dat alles voor u geregeld wordt. We hebben voor elke stap van uw renovatie (of installatie) eigen vakmensen in dienst. Daarom kunt u twee maanden na bestelling al genieten van het comfort van een nieuwe badkamer! Geen gedoe dus. Wilt u onbezorgd uitkijken naar uw badkamer? Kom dan eens langs in onze showroom in Rosmalen. De koffie staat altijd voor u klaar!

Baderie Piels

Over ons

Baderie Piels beschikt over een prachtige showroom van twee verdiepingen vol met prachtige badkamers, sanitair, sfeerhaarden, tegels en wellnessvoorzieningen. Dat is wat Baderie Piels u graag wil laten zien! Al vijftig jaar zijn we een erkende leverancier van uw comfort voorzieningen in de omgeving Den Bosch, maar vooral in heel Noord Brabant.

Badkamer showroom

U kunt bij ons terecht voor uw complete badkamer, sanitair, sauna, stoomcabine, tegels, douche, badkamer meubels en kranen. Een ruime en toch overzichtelijke badkamer showroom waarin u naar hartelust kunt shoppen. Natuurlijk staan onze adviseurs u graag te woord en mag u van hen een professioneel advies verwachten.

Openhaarden specialist

We beschikken ook over een speciale sfeerhaard afdeling waar u terecht kunt voor uw haarden, sfeerhaarden, gashaard, kachels, houthaard en meer. Kom langs voor het beste advies over openhaarden of maak een afspraak zodat we bij u thuis langskomen.

Eigen monteurs

Als u uw keuze eenmaal gemaakt heeft, gaan onze monteurs bij u aan de slag. Snel en vakkundig zorgen ze voor alle voorzieningen en monteren ze de producten perfect af. U kunt ervoor kiezen de montage volledig aan ons over te laten, zelf ook mee te helpen of zelfs de hele montage zelf ter hand te nemen. Bij Piels zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. We nodigen u dan ook van harte uit om kennis te komen maken. Welkom bij de mooiste showroom van Noord Brabant!

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

​ )